Blue Cast - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 07-09-2012, 05:08 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SnakeDoctor's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: South Carolina
Posts: 246
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
Here is a screenshot of something I see every now and then on my TV. Does anyone know if the blue on her hair/face/arms/hands is something going on with my TV or is this in the broadcast?

338
SnakeDoctor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 07-09-2012, 05:21 PM
Thread Ender
 
WS65711's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Covington, LA OTA & Charter CableCard
Posts: 4,134
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 69 Post(s)
Liked: 63
I have (seldom) seen similar on my TV. It was during a show that I was recording on the DVR, so later I played back the recording on a different TV to check. Sure enough.. it showed up on the other TV also. So I didn't worry about it any more . . . smile.gif

Don't ever make the MISTAKE of buying a Samsung TV..
They consider
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

normal on a two month old set..
WS65711 is offline  
post #3 of 4 Old 07-09-2012, 05:48 PM
Senior Member
 
BHNtechXpert's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Florida
Posts: 348
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 18
Check your cables...one may be lose or poorly conected....

~All truth goes through three phases. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident. - Arthur Schopenhauer ~
BHNtechXpert is offline  
post #4 of 4 Old 07-09-2012, 06:26 PM
Thread Ender
 
WS65711's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Covington, LA OTA & Charter CableCard
Posts: 4,134
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 69 Post(s)
Liked: 63
In my case, I first noticed this phenomenon while watching CSI live OTA via TiVo, connected to my Mits RPTV via component cables. The next day I played back that particular segment of the show though another of my TiVo's (over my network) connected to a 46" LCD in the bedroom via HDMI. Both TV's displayed the same blue cast in the same manner. I don't believe my cables were at fault. YMMV.

Don't ever make the MISTAKE of buying a Samsung TV..
They consider
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

normal on a two month old set..
WS65711 is offline  
Reply HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off