MKV Playback w/ Headphones Only Work During "Preview" - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-14-2013, 05:13 PM - Thread Starter
Newbie
 
GiantCow's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a Panasonic Viera TC-L42E50 with wireless headphones hooked up via the Digital Audio Out and a digital to analog converter. The headphones work fine when I'm watching regular channels but, when I play a MKV file off a USB, I get nothing from the headphones. I know it's probably due to the file having 5.1 sound and my converter only supporting PCM. However, at the file browser page, a preview of each video is played and the headphones work perfectly during the previews but not when I actually play them.

I've attached a photo to show what I mean. That's the file browser page in the photo and while a file is selected, the video starts to play inside that box and the headphones work fine then. But once I play a file then the headphones go silent. Is there a setting somewhere that I haven't found? It seems like the TV is capable of "forcing" the 5.1 to 2.1.

GiantCow is offline  
Reply HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off