Black Screen, After Connecting Media Player - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-09-2013, 08:36 AM - Thread Starter
Newbie
 
Un Prophete's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Noob here, looking for all the help I can get. I have an LG HDTV that I have never had a problem with since I got it probably about 3 years ago. I just got a mede8er md600x3d media player, and was playing a movie from my WD external hard drive, with an hdmi cable from the media player to the television. About half way through the first movie on the day I hooked up the media player, a horizontal gray line appeared across the top of the television screen. This line appeared on all inputs, even when I unplugged all devices. The line progressively worsened, and became hundreds of gray and black vertical lines, until now when it is basically a totally black screen, except for a small sliver at the top. I've tried a hard reset, but that did not work. Could an external device actually fry a television screen? I am really at a loss, please help.
Un Prophete is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-10-2013, 09:36 AM
Super Moderator
 
DrDon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit
Posts: 12,603
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
Liked: 244
Try posting this in the DISPLAY area appropriate to your TV. HDTV Technical is for everything BUT the television. See the sticky. Thanks and good luck.

Walking the fine line between jaw-dropping and a plain ol' yawn.
DrDon is offline  
Closed Thread HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off