Dynex DX-46L261A12 firmware problem... - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 04-20-2013, 09:04 PM - Thread Starter
Newbie
 
Peter Pellerito's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a Dynex DX-46L261A12 and I installed some firmware on it today. Problem is, I picked the wrong firmware and installed it. I've lost the VGA option and only one of my HDMI inputs gets a signal. I just need to find a way to roll back the firmware or install the correct firmware. Dynex is horrible at getting back with anyone, including myself. If anyone has any leads, it would be great! Maybe a file or something somewhere? I need both of my HDMI ports working. It's the only two on the TV. HELP PLEASE! Thanks!
Peter Pellerito is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-20-2013, 11:28 PM
AVS Special Member
 
sitlet's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,591
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
Not sure there is anything you can do. Dynex is really the only one who can help you at this point, if at all.
sitlet is offline  
post #3 of 3 Old 04-21-2013, 08:27 AM
AVS Special Member
 
mikepier's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Long Island and Upstate NY
Posts: 2,467
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 21
Good luck. I had a Panasonic Blu-Ray player, and I went to download the recent firmware, and I lost the HDMI output, only had composite outputs. called customer support, and they were useless, they said I had to send it in for repairs at my cost.
I went out and brought a new Sony Blu-Ray player. I'm done with Panasonic.
mikepier is offline  
Reply HDTV Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off