CAT6 EXTENDER OVER ANOTHER EXTENDER - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-04-2013, 06:19 AM - Thread Starter
Newbie
 
fdishpro's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi guys!
I have connected some Tvs in a Restaurant thru a Cat6 extender and a 4way splitter (powered) with no issues.
Now the owner wants to connect 3 other Tvs located aprox 70 feet away.
Can I extend the signal I already have, and then use another powered splitter?
Total distance from the Sat. receivers is aprox 90 feet to the actual splitter, and the new run would be about 70 feet.
All devices same brand and compatible to favor the handshake.
Any info will be greatly appreciated.
Thanks in advance.
fdishpro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-04-2013, 08:41 AM
AVS Special Member
 
Otto Pylot's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 7,077
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 91 Post(s)
Liked: 228
You might want to post this in the HDMI Forum as the folks over there are probably better able to answer your question.
Otto Pylot is offline  
Reply HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off