Comcast HD box-Flickering on premium channels - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-26-2013, 05:46 AM - Thread Starter
Newbie
 
joegarf's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Comcast HD box to a 60 in. LG plasma, flickering on premium channels only, called once and they reset,ok for a day, now flickering again, is the box bad, maybe the HDMI hook-up? Called comcast last-nite, not much help, rolleyes.gif Why only the premium channels and not the others??
joegarf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-26-2013, 08:06 AM
AVS Special Member
 
sitlet's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,591
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
It could be a weak signal to the box. Generally, cable companies give premium channels a bit more bandwidth to make them look better, and if the signal is low, that could cause it. However, if the signal is low, it would usually get blocky, not flicker.

I would say it's most likely a bad box. They go out a lot, at least the motorola ones that my cable company gives out do.
sitlet is offline  
post #3 of 3 Old 10-26-2013, 10:38 AM - Thread Starter
Newbie
 
joegarf's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks, i'l return for another, and see...rolleyes.gif
joegarf is offline  
Reply HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off