Samsung LN-T4042H Flashes On & Off - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-27-2013, 08:55 PM - Thread Starter
Newbie
 
Coast Ranger's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I have a Samsung LN-T4042H that "flashes" on and off.  It looks like it's on, but the display goes off, then on, then off, then on, and continues doing that as long as the power is on.  The cycle is about half a second for each on and each off.  Does anyone have any idea which component is acting up?  I'm not afraid of taking the back off and replacing a part.

 

Thanks in advance,

 

CR

Coast Ranger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-28-2013, 04:43 PM
Super Moderator
 
DrDon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit
Posts: 12,671
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 270
You're more likely to get your question answered if you post in the display area appropriate for your set. This is for non-tv-set technical chatter.

Walking the fine line between jaw-dropping and a plain ol' yawn.
DrDon is offline  
Closed Thread HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off