Picture breaking up - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-16-2014, 09:10 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Picture breaking up

I just purchased antenna craft. I was told it was great for my area. (0-35). I keep getting on various channels the picture breaking up and any sound begins to stutter repeating for 2-5 seconds. It then clears, but randomly comes back. Has anyone ever had this happen? Should I just return it and try for a different brand? The antenna is currently in the house and I have tried multiple areas hoping for clarity with all stations.
jasolo2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-17-2014, 01:32 AM
Super Moderator
 
DrDon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit
Posts: 12,673
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 270
Please read the sticky notes before posting: NOTE: Put YOUR LOCATION in the TITLE of ALL antenna threads & TVFOOL info in 1st post

Walking the fine line between jaw-dropping and a plain ol' yawn.
DrDon is offline  
post #3 of 3 Old 07-17-2014, 04:31 AM
Advanced Member
 
bac522's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 901
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Liked: 51
Inside your house, probably dealing with multipath issues, always best to put an antenna outside, doubtful that antennacraft is the problem,...in any case need a tvfool's report link.
bac522 is offline  
Reply HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off