Indoor antenna in attic w/ aluminum siding? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-25-2003, 12:37 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
opus123's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 565
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can an indoor attic mounted antenna work in an attic that has aluminum siding outside? or is that simply pointless?
opus123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-25-2003, 12:40 PM
AVS Club Gold
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Evanston IL 60202 11 mi from Chicago transmitters
Posts: 7,086
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's possible high in the attic well above the siding in some instances.

Pat

While I may link to and mention products as examples, I don't recommend specific products.
greywolf is offline  
post #3 of 3 Old 10-26-2003, 02:24 AM
AVS Special Member
 
wxman's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,672
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 42 Post(s)
Liked: 182
I have steel siding, and my silver sensor still works great in the attitc, and it is not above the steel siding.

"The only reason people get lost in thought is because it's unfamiliar territory"
wxman is online now  
Closed Thread HDTV Technical

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off