DirectTV HR10-250 Help....... - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-06-2007, 10:11 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Garman's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: The Moon
Posts: 5,617
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 695 Post(s)
Liked: 230
Not sure if this would be more suited for the Tivo forums, but I will try it hear. Can you buy a new hard drive for this unit without haveing to go through Weeknees or PTupgrade? Unit just took a dump, I get power up and then DirectTV logo comes up and it stays on there and does not go away. Hard drive sounds like it could be fried, not sure and I am replacing the on board battery that is in the unit. Just wondering if anyone has tried to pull out one of the hardrives and try to do a repair on it. Thanks for any help or direction..
Garman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-06-2007, 12:23 PM
AVS Special Member
 
mjones73's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: North East, MD
Posts: 7,943
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
If you get a new drive, you need to image it first, the utilities and information should be available at tivocommunity or via google.

Matt
Please don't PM me with technical questions that should be posted in the forum.
mjones73 is offline  
post #3 of 3 Old 01-06-2007, 02:57 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Garman's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: The Moon
Posts: 5,617
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 695 Post(s)
Liked: 230
mjones73: Thanks for the info, well I got the drive working that is, not in the Tivo unit itself, I can now access it and read and right to in, but now I get gray screen saying "powering up" thats it... I need to get the software installed on it otherwise it is PTV for a new upgrade hard drive, which is no biggie, at least I got this one to work with my computers now as a external drive.
Garman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply HDTV Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off