Pioneer Elite Pro 150fd - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-06-2013, 01:16 PM - Thread Starter
Xae
Senior Member
 
Xae's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hi all,

I'm selling my 60" 8g elite. It is currently functional albeit a few issues. There was an issue with some pixels misfiring but I have corrected this via a voltage increase.

There is also some very light burn/super persistent IR in on the lower right (I hate channel logos) that is only really visible during a static bright screen. 99% of normal viewing you likely won't notice it but it is there. I have been running the WoW pixel flipper and it is lessening and hopefully will eventually completely fade. There is also a single stuck blue pixel in the same area.

The repair shop also put a 1 inch scratch on the frame (lower right) but again only really noticeable up close.

The panel has been calibrated by Doug Weil since I purchased it. The last tune up was roughly two years ago.

I"m in the Chicago area and would prefer local pickup. I will consider shipping if it makes sense at the buyer's expense.

Thanks!

Damn Bakery
Xae is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-11-2013, 03:19 PM - Thread Starter
Xae
Senior Member
 
Xae's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
With the help and advice from some of the forum members here I managed to fix the pixel misfiring issue by increasing the voltages slightly via the service menu. I will update the original posting to reflect this.

The issue was similar to what is described here http://www.jopezu.com/plasma.htm

Damn Bakery
Xae is offline  
Reply Plasma Panels

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off