Live tv between 2 vista machines???? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 12-07-2008, 08:10 PM - Thread Starter
Newbie
 
slander9800's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Things always turn out to be a bigger deal than I expected them to be (murphys law)........I am wanting to stream live tv from my Main pc running vista ultimate to one of my htpc's in my bedroom!!! No big deal right? Thats what I thought at least!!! I have no problems streaming live tv to my living room using my 360 but I cant seem to figure out how to enable my HTPC also running vista ultimate to operate as a extender rather than a whole seperate MCE installation.

Anyone able to shed some light on this? Would be greatly appreciated..

I know about orb & TVersity, Im takin my hi-def set top box outta my bedroom & hooking it up to my main pc with a hi-def tuner as soon as I figure this out but Im looking for the best video quality possible, so any additional suggestions greatly appreciated as well

Regards

Sean.
slander9800 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-07-2008, 08:42 PM
AVS Forum Addicted Member
 
stanger89's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Marion, IA
Posts: 21,450
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2776 Post(s)
Liked: 1428
Quote:
Originally Posted by slander9800 View Post

Things always turn out to be a bigger deal than I expected them to be (murphys law)........I am wanting to stream live tv from my Main pc running vista ultimate to one of my htpc's in my bedroom!!! No big deal right? Thats what I thought at least!!! I have no problems streaming live tv to my living room using my 360 but I cant seem to figure out how to enable my HTPC also running vista ultimate to operate as a extender rather than a whole seperate MCE installation.

Can't be done. MS doesn't provide a software MCE client.

Quote:


Im takin my hi-def set top box outta my bedroom & hooking it up to my main pc with a hi-def tuner as soon as I figure this out but Im looking for the best video quality possible, so any additional suggestions greatly appreciated as well

You realize no Media Center-compatible tuner can record HD from a set top box.

SageTV with a Hauppauge HD PVR will do everything you want (except use the Xbox as an extender).
stanger89 is online now  
Old 12-07-2008, 08:54 PM - Thread Starter
Newbie
 
slander9800's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
What about using beyond tv to stream live tv? will it do it in HD? Im using a PCTV HD TV Tuner Card, is that worth a crap for what im trying to do?
slander9800 is offline  
 
Old 12-08-2008, 06:45 AM
AVS Forum Addicted Member
 
stanger89's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Marion, IA
Posts: 21,450
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2776 Post(s)
Liked: 1428
stanger89 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off