AMD Mobo + Two PCIE 1x? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 06-14-2009, 02:49 PM - Thread Starter
Newbie
 
mi1stormilst's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I want to run two of these: Hauppauge WinTV-HVR 1800 MCE Kit 1128 on one Micro ATX AMD mobo. I prefer to stick to DDR2 since I already have a CPU and MEMORY for this type of a setup. Can any one make recommendations? I am currently running this mobo: GA-MA69GM-S2H
mi1stormilst is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-15-2009, 07:12 PM - Thread Starter
Newbie
 
mi1stormilst's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Help?
mi1stormilst is offline  
Old 06-15-2009, 08:12 PM
AVS Special Member
 
Java Jack's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Austin TX
Posts: 1,784
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know the MSI 7411 board has 2 x PCIe x1 slots. However, it is 2x the cost because of the audio capabilities of the solution.

If you buy a 780 based board then you really only need 1x PCIe slot because you can use the PCIx x16 slot for 1 card and then the other PCIe x1 slot for the 2nd card.

Regards.
Java

There are 10 types of people in the world, those that understand binary, and those that don't.

AMD@Home Blog: http://links.amd.com/Home
Twitter: http://twitter.com/Java_Jack
Java Jack is offline  
Old 06-16-2009, 10:56 AM
Senior Member
 
BigLan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You could also run an 1800 (pcie) and a 1600 (pci) - they've both got very similar specs and can both tune qam channels.
BigLan is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off