media browser blu-ray isos and media centre - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-03-2010, 05:57 AM - Thread Starter
Member
 
homesy68's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 144
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
well ive got all my blu-rays as isos now and they play fine if i mount them with vcd and then play them with tmt3,all menus and everything works fine but really what i wanted was to be able to play them through windows 7 media centre with media browser,but when i try it will go to the screen with the background picture on it of the film i want to watch and just hang there,is there a nice guide as how to set it up correct to get them to play, thanks for any advice
homesy68 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-03-2010, 09:28 AM
AVS Special Member
 
ilovejedd's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,717
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Liked: 58
I use TMT2 but here's what I did:
  1. open the Media Browser Configuration Wizard
  2. go to advanced then select the extenders + iso tab
  3. in the ISO Mounting options, Change Location to point to VCDMount.exe
  4. choose the appropriate Drive Letter for the virtual BD-ROM
  5. enable Use Autoplay
ilovejedd is online now  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off