Dell Studio 540s with HDMI Out - TV Issue - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 01-19-2010, 07:32 PM - Thread Starter
AVS Special Member
sivartk's Avatar
Join Date: Nov 2003
Location: Round Rock, TX
Posts: 5,086
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
I've had my Dell Studio 540s since December 2009 with the follow key specifications:
  • Windows Vista Home Premium (x64)
  • Hauppage 1250 Single tuner
  • ATI Radeon 3450 (256MB Video card) with HDMI Out
  • Q6600 Processor
  • 4GB RAM

Video Connection HDMI --> 42" Plasma TV (Vizio VP42)
Audio Connection Digital Coax --> Sony 6.1 Receiver
Vista Media Center with OTA antenna (no cable, cable card, etc.)

For about the last 4 months, I've seen a random issue. The machine will come out of sleep mode, record a program and go back to sleep as expected. However, 1 out of every 5 times, when the machine goes back to sleep after the recording, it will send an HDMI signal to my TV to power on.

Any ideas what might be causing this? Or how to prevent it? Kind of annoying to wake up in the middle of the night and the TV is turned on.

At no point in your rambling, incoherent post were you even close to anything that could be considered a rational thought. Everyone in this forum is now dumber for having read it.

My Little Theater
sivartk is offline  
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off