EDID Overrides to solve bitstreaming issues for ATI 5xxx's - Page 141 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 10Likes
Reply
 
Thread Tools
post #4201 of 4208 Old 08-19-2015, 04:09 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
Tulli's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 5,339
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 97
The attached mod should work. Otherwise post the full real-time EDID of your Benq w1060 (see instructions in 1st.post).
Attached Files
File Type: zip benqw1000plus(--FULL_AUDIO).zip (1.2 KB, 7 views)
lassepelle likes this.

EDID Overrides (capture, install/uninstall, troubleshooting)
Tulli is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4202 of 4208 Old 08-19-2015, 11:46 PM
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi. Thank you so much It Works perfekt.
lassepelle is offline  
post #4203 of 4208 Old 08-29-2015, 08:22 PM
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi Tulli,

Was wondering if you'd be able to help. Trying to enable TrueHD and DTS HD on my Radeon 6300 to Yamaha RXV477. Attached is the edid. Its also connecting to my new 4k TV, but still trying to figure out why its only showing 1080 as max.

Thanks!
Attached Files
File Type: zip LGUB9200 + Yamaha 477.zip (1.2 KB, 3 views)
vindollar84 is offline  
post #4204 of 4208 Old 08-30-2015, 05:34 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
Tulli's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 5,339
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 97
EDID is fine. Check audio and DS filters setup.

EDID Overrides (capture, install/uninstall, troubleshooting)
Tulli is offline  
post #4205 of 4208 Old Yesterday, 07:14 AM
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi Tulli,

Excuse me for contacting via this thread; I wonder if you can help with a specific HDMI problem I have.

I'm wondering if I can salvage my Epson EMP-TW600 720p projector which still works but the HDMI input does not receive a signal....

The details (inc EDID data that I could see via my laptop) are at the thread below...

/forum/showthread2.php?p=36516458#post36516458

Do you have any idea/suggestions on how I might fix it?

I'd be very grateful for any advice you can offer.
cinema_gav is offline  
post #4206 of 4208 Old Yesterday, 10:21 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
Tulli's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 5,339
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 97
The provided link of the thread is incomplete.

EDID Overrides (capture, install/uninstall, troubleshooting)
Tulli is offline  
post #4207 of 4208 Old Yesterday, 12:08 PM
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
http://www.avsforum.com/forum/showth...php?p=36516458

Sorry. Here's the complete link.

Gav
cinema_gav is offline  
post #4208 of 4208 Old Yesterday, 04:18 PM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
Tulli's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 5,339
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 97
The captured EDID is fine. Unfortunately, the problem is elsewhere.

EDID Overrides (capture, install/uninstall, troubleshooting)
Tulli is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off