blu-ray with dual monitor htpc - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-10-2010, 07:16 PM - Thread Starter
Newbie
 
byronomo's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My Configuration:
Win7 Ultimate
MyMovies
AnyDVD
Virtual Clone Drive
HP DVD Play (for Blu-ray playback)
HP HTPC with GE Force 8800GT Video Card

I have one DVI port attached to my Sony 52" LCD (1080p) via HDMI using a DVI to HDMI Cable
I have the other DVI port connected to to my Slingbox Pro-HD via a DVI to Component (Red, Green, Blue) converter
The 2 ports are configured as clones

When I select a blu-ray title via MyMovies (.iso file), VCD correctly mounts the image, AnyDVD does it's thing and HP DVD Play Launches and appears to play the title. However, the movie image is only visible when viewed via SlingBox. On my Sony TV, the image is black.

This does not happen with DVD titles (VIDEO_TS format).

Another frustrating quirk is that even when I switch the 2 DVI ports between primary and secondary, the image only remains visible on the Slingbox.

Ultimately, I would be happy with a result that allowed me to view Blu-rays on the Sony, even if I couldn't watch them via SlingBox.


Any idea of what's going on here or what can be done to fix this?
byronomo is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off