win7 default audio keeps changing... - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-05-2012, 08:40 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
bulls's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 787
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 22
for some reason the default audio output i set up in windows7 Sound config keeps changing to something else every time i reboot...
why aint it sticking and how can i make it stick to what i want !?!

edit: i'll just try this: i disabled everything else but spdif out lets see what else its going to switch to ...lol
bulls is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-05-2012, 08:44 PM
Member
 
scoobydenon's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pittsburgh
Posts: 83
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This happen to me last year. You need to reinstall or update the audio driver, it's that easy. I assume you have onboard audio (realtek?) I'd go to the motherboards website and download the latest. If you are upto date, uninstall then reinstall. Hope this helps, Good luck. Thanks

Tony
scoobydenon is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off