XBMC and Harmony One - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-18-2012, 02:35 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
nexus99's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 544
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I set up my Harmony One to control my HTPC running XBMC. For the most part everything works... but sometimes I have to push the remote button 3 or 4 or 5 times before the HTPC recognizes the command.

I havent gotten far enough to determine where the issue is... but I do know the remote is outputting the IR. (My TIVO lights up an indicatore whenever it sees IR commands coming at it.)

So I am going to start out with the assumption that either the IR receiver is being wonky or something is getting clogged up in either the OS or XBMC.

Hmmm, maybe I should see how responsive straight W7MC is. That might give me some answers.

If anyone has seen this before and has some thoughts please pass them on.

Thanks!

My HTPC Build.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
nexus99 is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off