Cover art problem on new HTPC in XBMC - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-25-2012, 02:28 PM - Thread Starter
Member
 
bfhancock's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Greensboro, NC, USA
Posts: 118
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I have my HTPC up and running now. I am still getting XBMC set up. I have all the cover art for the movies on my drives but when I get art for the TV shows it always just goes up through Game of Thrones and that is all. So anything before Game of Thrones alphabetically has cover art, everything after does not. Any help? Using TVDB. Thanks!

Don't make fun of me for my stupid questions!
bfhancock is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-25-2012, 03:19 PM
 
matteos's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 20
This happened to me except everything had apocalypse now artwork, I just went and downloaded cover art manually, sure there's a better way... Kind of finding XBMC is not that user friendly in certain instances
matteos is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off