Cannot move BeyondTV to secondary monitor - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 09-11-2012, 03:51 AM - Thread Starter
Member
 
boneless6220's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I'm running 2 monitors from my htpc and cannot move BeyondTV 's signal from primary to secondary monitor. The picture is blacked out even though I can still hear the audio. Is there anyway to show BeyondTV on the seconday monitor while use my primary as normal?
boneless6220 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-12-2012, 02:02 AM - Thread Starter
Member
 
boneless6220's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I just wanted to update with some info. I have an ATI HD6950 and want to use dual monitors with different resolutions. I read that vid cards can't process dx11 correctly on both so that's the problem. Yet I read later on that ATI software can enable it somehow. Can anyone help out? Thanks
boneless6220 is offline  
post #3 of 4 Old 09-12-2012, 06:08 AM
Member
 
cshaw88's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had BTV years ago and remember having a similar issue when extending to another monitor. For your video settings do you have it set to clone for the 2nd screen or to extend the desktop? If I remember correctly the issue I had was more due to the video settings (clone).

You may need to check the BTV forums. I don't think many people still use BTV on this forum.
cshaw88 is offline  
post #4 of 4 Old 09-12-2012, 07:12 PM
Newbie
 
rond1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
googled for "beyond tv secondary monitor" and found the following

http://snapstream.helpserve.com/Knowledgebase/Article/View/281/1/video-does-not-play-in-overlay-mode-on-secondary-display-or-multiple-monitors

this is probably for XP, you need to edit the registry, do a search for TwinViewDXVA for vista/win7, I did this a long time ago. For beyond TV info you should really look at

http://forums.snapstream.com/vb/
rond1 is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off