3D Ripped DVD to AVR to Projector - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-01-2012, 07:00 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Ewingr's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lawrence, KS USA
Posts: 1,399
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 46 Post(s)
Liked: 13
First let me say, I have read some posts, and haven't found what I probably need, the 3D Beginner's configuration. One that I found seemed to have a lot of info, but assumed a certain base of knowledge about the topic I don't have. Sorry to have to ask...

Next, my equipment:

Motherboard: GIGABYTE GA-EP35-DS3R LGA 775 Intel P35 ATX
CPU: Intel Core2 Duo E7200 2.53Ghz
Ram: 4GB
Display Adapter: Gigabyte ATI 5450C 512MB 64bit DDR3 (From my reading, I suspect I need a card with more memory)
OS: Windows 7 Pro
Onkyo TX-NR818
Projector: Epson 5010e
Software: Total Media 3

I currently have a fairly old driver, CCC, driver version 8.791. When I upgraded to that, it quit showing up as HDMI in my Total Media software. I'm currently sending audio over SPD/if to the Onkyo. I have the video card hooked up to the Onkyo with HDMI and it is working, but not 3D.

So I guess I need a general overview of what I need to do to get it to play 3D. From what I read, it sounds like I need to configure 2 displays. Not sure about that, or why. I've also read about some drivers being broken.

Right now, it says I do not have a 3D display when I try to select 3D when playing a ripped 3D movie.

Can anyone give me some thoughts on what I need to do to get it to play 3D to my projector?

BTW...the projector is plalying 3D fine via Samsung Blue-Ray, HDMI to Onkyo, and Wireless HDMI to the projector.
Ewingr is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-03-2012, 02:51 AM
Member
 
springmaker's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
The 5450 card doesnt fully support 3d it cant accelerate the codec for bluray 3d so you will need a one of the ati 6000 series or nvidia gt 430 and above.
springmaker is online now  
post #3 of 3 Old 10-09-2012, 03:21 PM
Advanced Member
 
Roussi's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: NW USA
Posts: 621
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 31
Also, TMT3 needs an add-on/plug-in for 3D, AFAIK.
Roussi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off