Baffled for the millionth time about 3D. Please help - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 11-26-2012, 05:52 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
AnthonyB's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Tampa, FL
Posts: 3,685
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
I am trying to watch Titanic on my new 3D setup with PowerDVD. What am I supposed to set the source media to?


Do I have to set anything in the Nvidia control panel if I'm not using 3D vision?

I don't understand why this is so damn difficult. No wonder 3D hasn't been mainstream
AnthonyB is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 11-26-2012, 06:11 PM
AVS Special Member
 
HMenke's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Northern Kentucky (Greater Cincinnati)
Posts: 1,076
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 52
I saw that no one has replied so I'm kind of bumping your thread a little.

I have PowerDVD 10 but I have just gotten a 3D capable projector. I'm waiting for my 3D glasses to arrive so I have not experimented with it yet.
HMenke is offline  
post #3 of 4 Old 11-26-2012, 08:14 PM
AVS Special Member
 
xzener's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,292
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 28
I had a hell of a time setting mine up too. I use TMT5... there was a tab that I missed which was discribing my display. As soon as I chose HDMI 1.4 3D capable display... Voila!! My projector automatically changes to display 3D. It took me like 8 hours of head scratching... Turns out it was a tab I forgot to setup in the software. I was about to order a new HDMI cable (mine is an old 35ft 1.3 cable running through the attic).
xzener is offline  
post #4 of 4 Old 11-28-2012, 07:07 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
AnthonyB's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Tampa, FL
Posts: 3,685
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Ya, I gave up. Using tmt. PowerDVD won't work with me. I have to say, 3D is cool as hell.

TMT works perfectly and there are not many settings to dink with.

Made the grave mistake and bought "i,robot“ no 3D depth at all.

Other than that, it's amazing
AnthonyB is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off