Is this a EDID problem? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-05-2012, 07:07 AM - Thread Starter
Senior Member
 
rsoares28's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 13
My htpc is connected with hdmi to my pio 1021 amp ----> panny vt25. The htpc is on 24/7.

I have my harmony setup this way

TV
Amp
switch amp to htpc
live tv button

When this works which is the majority of the time its just like a cable box... family approved!

However sometimes when starting up, WMC would be in 4:3 mode (black bars on the sides) and the only fix would be to close wmc and open it again.

Any advice?
rsoares28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-05-2012, 08:55 AM
Senior Member
 
dksc318's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Jose,CA
Posts: 453
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Since your TV should have enough inputs, how about using the TV to switch then output audio to the amp.
dksc318 is offline  
post #3 of 3 Old 12-05-2012, 12:39 PM - Thread Starter
Senior Member
 
rsoares28's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 13
what about the hi-res audio? optical wont pass those formats. i'll try messing around the the harmony settings, maybe add couple delays between the tv and amp.

Thanks
rsoares28 is offline  
Reply Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off