New TV broke GOM player - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 01-13-2013, 05:59 PM - Thread Starter
AVS Special Member
jeffkro's Avatar
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,050
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
Any ideas on how buying a new TV would cause a specific player to stop playing well. It use to play perfectly smooth, but now i get stuttering on DVD files. The same files play perfect in windows media player.

Llano A6 with win7 64bit
jeffkro is offline  
Sponsored Links
Old 01-15-2013, 08:21 AM
AVS Special Member
Andrew Hornfeck's Avatar
Join Date: Dec 2002
Location: AL
Posts: 2,596
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
Liked: 19
Check your TV for how you should be connecting it - some are picky about which is to be used for a PC vs commercial player. Also, check your PC settings -- assure you're still on 60Hz... it could be the EDID of the TV told your PC to use 50Hz... I use the A6-3500 in my bedroom just fine!
Andrew Hornfeck is offline  
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off