Black Flicker when watching USA shows,but not the ads. converted file seems fine - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
  • 1 Post By Sammy2
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-17-2013, 05:04 PM - Thread Starter
lokie56's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I have Comcast, and a ceton infini tv 4 tv tuner card. When watching shows on the USA channel I keep seeing a blackish flicker while watching any shows on the channel. It is not there when watching the ads, and also doesn't appear to occur on other channels. I am in HD, i haven't tried watching USA in SD, I will try and get back and see if its an issue there as well. Just wondering if anyone here has any tips. Thanks.
lokie56 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 01-17-2013, 05:05 PM
AVS Special Member
Sammy2's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Right next to Wineville, CA
Posts: 9,975
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 173 Post(s)
Liked: 209
Seach on here for 29/59 or 59/29 bug.
lokie56 likes this.

Sammy2 is offline  
Sponsored Links
Reply Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off