Powerdvd 12 Ultra flashing black screen during 1080p playback - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-12-2013, 11:04 AM - Thread Starter
Member
 
mejinuf's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi guys,

Anyone getting flashes during 1080p playback with Powerdvd 12 ultra?, its only with full HD content the rest is perfectly fine. Im using a Gtx570, 8 gb ram, I5-760 @ 3.6ghz connected to a Panasonic plasma & Denon Avr 1912 through Hdmi 1.4a, thanks.
mejinuf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-30-2013, 07:38 PM
Member
 
krips's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Louisville, KY
Posts: 165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by mejinuf View Post

Hi guys,

Anyone getting flashes during 1080p playback with Powerdvd 12 ultra?, its only with full HD content the rest is perfectly fine. Im using a Gtx570, 8 gb ram, I5-760 @ 3.6ghz connected to a Panasonic plasma & Denon Avr 1912 through Hdmi 1.4a, thanks.

Did you get this issue fixed?

I'm also having similar issue. I also made a quick video and posted on YouTube. Let me know if you too were having the same issue. I'm also going to post in PowerDVD 12 forum.

http://youtu.be/Xe6izYTNnWI

XBR55HX929 / AVR X4000
PS3 Slim / BDP-S6200
Roku 3 / WD TV Live /Chromecast
DT PM1000 / PC2000
DVP5000
krips is online now  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off