Reinstalled WHS 2011, now I can't play my recordings in WMC - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 03-09-2013, 06:59 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
lockdown571's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,623
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 59
So I just reinstalled WHS 2011 on my server, which stored all my WMC recordings via the TV archive plugin. Now these recordings won't playback in WMC. It says "Application Failure: A critical Windows Media Center process has failed. Restart the computer and try again. If the problem persists, contact your hardware manufacturer for assistance". I've obviously tried restarting both machines at this point. Also, the few recordings that hadn't yet transfered from the WMC machine to the WHS 2011 machine play fine.

These are NOT copy once recordings. In fact, if I just navigate to the recordings in windows explorer, right click them, and select "Play with Windows Media Center", they play back perfectly fine. Any ideas?
lockdown571 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 03-09-2013, 07:15 PM
AVS Special Member
 
bryansj's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 6,446
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 112 Post(s)
Liked: 204
I'd uninstall the plug-in and reinstall it. If you restored WHS from its backup image this probably would have continued to work.

I'd start by moving a few archived recordings to the local HTPC drive and see if they play like normal. Worst case would be that you would need to move them all back over and re-archive them. It might be once you get a recording archived to the new install then everything might work again.

bryansj is offline  
post #3 of 5 Old 03-09-2013, 07:20 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
lockdown571's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,623
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 59
Quote:
Originally Posted by bryansj View Post

I'd uninstall the plug-in and reinstall it. If you restored WHS from its backup image this probably would have continued to work.

I'd start by moving a few archived recordings to the local HTPC drive and see if they play like normal. Worst case would be that you would need to move them all back over and re-archive them. It might be once you get a recording archived to the new install then everything might work again.

How do you re-install the plugin? I just tried reinstalling the WHS connector software and that didn't work.
lockdown571 is online now  
post #4 of 5 Old 03-09-2013, 07:21 PM
AVS Special Member
 
bryansj's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 6,446
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 112 Post(s)
Liked: 204
I think you uninstall Connector (reboot) and then re-install Connector (maybe reboot again).

bryansj is offline  
post #5 of 5 Old 03-10-2013, 04:27 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
lockdown571's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,623
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 59
Ugh, I finally got this working again. I had noticed the TV archive plugin was not transferring new recordings to the server either, giving me an error about WMC not having permission to access the folder. Activating the guest account in the WHS console fixed everything, even though I already had a WHS account setup for the WMC machine.
lockdown571 is online now  
Reply Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off