For motherboard with CIR header - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 04-08-2013, 12:25 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
TornadoTJ's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Dallas, TX
Posts: 4,757
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 343 Post(s)
Liked: 126
Where do I get the receiver portion of it?
TornadoTJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-08-2013, 12:31 PM
AVS Special Member
 
jhoff80's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,402
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 220 Post(s)
Liked: 249
The only place I know of is shop.inteset.com, but which one you need does also depend on your motherboard brand.

XBL/Steam: JHoff80
jhoff80 is online now  
Old 04-08-2013, 03:14 PM
AVS Special Member
 
Dark_Slayer's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 3,239
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 524 Post(s)
Liked: 392
For Asrock link

For Intel link Edit: kind of similar, but not what you were looking for
Dark_Slayer is offline  
Old 04-08-2013, 03:26 PM
AVS Special Member
 
jhoff80's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,402
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 220 Post(s)
Liked: 249
That Intel link is actually something different, I believe. That's for the HTPC header, which enables HDMI-CEC and gives you the option of a recording LED.

XBL/Steam: JHoff80
jhoff80 is online now  
Old 04-08-2013, 03:38 PM
AVS Special Member
 
Dark_Slayer's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 3,239
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 524 Post(s)
Liked: 392
Quote:
Originally Posted by jhoff80 View Post

That Intel link is actually something different, I believe. That's for the HTPC header, which enables HDMI-CEC and gives you the option of a recording LED.

You are right, that would only work if the TV remote successfully passes the right controls to WMC

There's also this http://compare.ebay.com/like/330743850721?var=lv&ltyp=AllFixedPriceItemTypes&var=sbar
Dark_Slayer is offline  
Old 04-08-2013, 03:55 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
TornadoTJ's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Dallas, TX
Posts: 4,757
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 343 Post(s)
Liked: 126
Interesting, I was thinking they would be a lot cheaper than the MCE USB solutions.
TornadoTJ is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off