Question about Colossus drivers - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 07-01-2013, 12:48 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Zon2020's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 28
I've been gone from here for a while. Anyhow, I've been holding off on installing the new Colossus drivers that were released in April until I had the chance to ask here whether they actually added anything useful and whether they did more help than damage. Any thoughts from anyone?

I had read somewhere that the either the new drivers or the new Showbiz version (not sure which) eliminated the ability to set the bit rate. Is that true? If so, how does the device now set the bitrate and what bitrate does it use?

Thanks for any thoughts. I'm usually of the "if it ain't broke, don't fix it" school of thought, and it's working fine as is, so I was looking for some input before I installed these updates and then regretted it.
Zon2020 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-02-2013, 09:52 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Zon2020's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 28
Sorry for the bump, but I know there are a lot of folks here using the Colossus. SOMEBODY must have tried the new drivers.

Please?

It's not like this is a routine thing with the Colossus. It's been a long time since they had any updates.
Zon2020 is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off