Organizing channels in WMC - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-25-2013, 08:13 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jefejt's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 258
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Originally when I set up my HTPC I used guidetool to organize my channels. Recently I went to a cablecard setup and guidetool doesn't seem to be working. When I open it I get an error.

Failed to create TV Setup Helper. No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:5733.
Please make sure media center is started.

WMC is certainly started. I can edit the channels one by one, but that's going to be a PITA. Any suggestions?
jefejt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-25-2013, 08:16 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jefejt's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 258
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Sorry, good old google came through:

You have to make sure the guidetool addin button is ticked in the settings menu (can't quite remember where it's located), then you have to run media center in windowed mode (not minimised).

Problem solved.
jefejt is offline  
Reply Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off