Problems with DTS in MPC-HC (K-Lite Codec Pack Mega) - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Unread Today, 08:32 PM - Thread Starter
Member
 
Nerva's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Problems with DTS in MPC-HC (K-Lite Codec Pack Mega)

For probably the last three to six months I have been having the same problems with MPC-HC (via several versions of the K-Lite Codec Pack Mega) on three separate computers, two of which have Claro Halo XT sound cards running Windows 7 x64 Ultimate and the other is a laptop with built-in stereo speakers running Windows 7 x64 Home Premium. The problems all seem to involve DTS decoding -- when I load any file that has any DTS track (even if the default track is AC3), the LAV Audio icon does not appear, and if I try to play a DTS-HD track, the playback is jittery-fast and is constantly skipping forward.

I've tried reinstalling everything and desperately fiddling with many of the settings in LAV, MPC-HC, and the Codec Tweak Tool, but nothing has resolved the problems with DTS. The fact I'm seeing the same problems on a laptop running completely different hardware suggests it isn't a hardware or driver issue.
Nerva is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off