AccessDTV Install Help Needed - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Closed Thread
 
Thread Tools
post #31 of 32 Old 06-08-2001, 09:30 PM
Advanced Member
 
Vance45's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: North Aurora, IL
Posts: 613
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
jacmyoung,

I'm using an Asus p3v4x, which is the same VIA chipset as yours, and I've not seen any lockup when in PVR mode. I'm using via 4n1 version 28. Can you explain exactly, step by step, how you get yours to lock up? Or does it just lockup for no reason?

thanks,




------------------
Vance
My HT Pics

Vance

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Vance45 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 32 Old 06-10-2001, 08:25 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
jacmyoung's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sacramento, CA
Posts: 4,460
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Much of our effort did not solve the PVR lockups. I will email AccessDTV and see if they have come up with something. At the current version, the only meaningful PVR function is Pause, which works fine.

I hope a fix comes out soon since I can not use my AccessDTV to its potential. I'd like to see time slider added, and more hotkeys available to full screen such as skip forward in user selected intervals.
jacmyoung is offline  
Closed Thread Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off