HIPIX and standby - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-10-2001, 02:54 PM - Thread Starter
MR
Senior Member
 
MR's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Beaverton, OR USA
Posts: 244
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is anyone having a problem with the Hipix not responding after coming out of a S3 sleep state? S1 seems to work fine, but S3 is preferable for me as it shuts down the power supply fan in sleep mode. After the system comes out of a S3 sleep and I start the Hipix software, the software freezes, and I can not shut it down. Oddly enough, the Hipix scheduler program will bring the rest of the computer out of at S3 sleep state to record, but it seems as if the Hipix hardware never wakes up.

Is anyone else experiencing this? I would like to report it as a bug (I think it is driver related) but I would like to see if it is reproducible on other systems. I just installed a fresh Win2K SP2, so I do not think it is application/driver conflict related.

-MR

Edit: forgot to mention that I am using 2.3b drivers.

[This message has been edited by MR (edited 06-10-2001).]
MR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-10-2001, 04:53 PM
AVS Special Member
 
balazer's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 3,317
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the same problem using hibernation. I've never tried standby. (W2k, HiPix 2.3 beta)

It's an issue that I believe they were working on. It's certainly crucial if the wake-to-record function is to work.

Someone might send a note to Telemann, or we might wait for the real version 2.3.



[This message has been edited by balazer (edited 06-10-2001).]
balazer is offline  
Closed Thread Home Theater Computers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off