anamorphic on ati player - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 08-30-2001, 04:33 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jisaac's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: chicago ill, usa
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i have a quick question in regards to the ati player( im using a radeon ve and ati player) it seems that whenever i use the ati player with a dvd that has both anamorphic or widescreen of some sort and a full screen options , it will only play in full screen ...so when i project that on my screen (dalite + sony proj) its too big and i lose picture all around. yxy dosent seem to work with the ati player ...i just get a black box in the background. I am using the 0 ire settings , whenever i check the registry it always as i left it , and i do have the widescreen = 1in there.... any ideas , suggestions.

ISF/HAA certified
jisaac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-30-2001, 04:50 PM
AVS Special Member
 
MikeM's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 3,335
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally posted by jisaac:
i have a quick question in regards to the ati player( im using a radeon ve and ati player) it seems that whenever i use the ati player with a dvd that has both anamorphic or widescreen of some sort and a full screen options , it will only play in full screen ...so when i project that on my screen (dalite + sony proj) its too big and i lose picture all around. yxy dosent seem to work with the ati player ...i just get a black box in the background. I am using the 0 ire settings , whenever i check the registry it always as i left it , and i do have the widescreen = 1in there.... any ideas , suggestions.

what resolution are you running? Is your screen 16x9 or 4x3?

Hell, I can get you a toe by 3 o'clock this afternoon...with nail polish.
MikeM is offline  
post #3 of 4 Old 08-30-2001, 04:58 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jisaac's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: chicago ill, usa
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
im running a 1072x600@ 96 hz...
just to give a better idea as to what is happening ...
i always start a movie on my computer monitor ( which is in my theater room) when i fire off a movie i test it out , and i maximize the player ...if the movie fills the whole monitor screen , i already know its not gonna fit properly on my 52x92" screen, lately almost every movie i rent is comming up full screen , even if it says widscreen version on the box....

ISF/HAA certified
jisaac is offline  
post #4 of 4 Old 08-30-2001, 05:15 PM
AVS Special Member
 
MikeM's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 3,335
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally posted by jisaac:
im running a 1072x600@ 96 hz...
just to give a better idea as to what is happening ...
i always start a movie on my computer monitor ( which is in my theater room) when i fire off a movie i test it out , and i maximize the player ...if the movie fills the whole monitor screen , i already know its not gonna fit properly on my 52x92" screen, lately almost every movie i rent is comming up full screen , even if it says widscreen version on the box....

i'm going to send you something via e-mail in a second. Try it out and let me know if it fixes your problem, but I'll be off line until about 10 est

Hell, I can get you a toe by 3 o'clock this afternoon...with nail polish.
MikeM is offline  
Closed Thread Home Theater Computers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off