Weird reboot problem using Channel Select? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-08-2012, 04:29 PM - Thread Starter
Member
 
Sbarry's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am having a very strange problem. My 5040 replay seemingly works ok, but every time I use the Channel Select it goes into a "please wait" state, like it is reinitializing. I can look at my recorded shows with no problem and I successfully did a manual reconnect to download channels.

The other very strange thing is that even after the box was unplugged, after the "please wait" cycle it manually enters the last channel I had manually keyed in with the remote. That by the way seems to be working just fine. I don't understand how it can remember the last channel entered after a reboot.

I don't use the box much these days, but I am trying to record a show and I can't get to the Channel guide with this problem.

Any ideas?

TIA
Sbarry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-13-2012, 04:10 AM
Newbie
 
aa4hg's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Woodstock, GA
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sounds like you might have an issue with an illegal character in one of the very early parts of your program guide, even though that usually results in a re-boot. Have you tried 243-Zones and clearing the Program Guide twice?

If that doesn't take care of the problem, I'd say you might be looking at a flakey hard drive.
aa4hg is offline  
post #3 of 3 Old 03-14-2012, 05:20 AM - Thread Starter
Member
 
Sbarry's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks! Clearing the Channel Guide twice did the trick.
Sbarry is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off