problem with 2020 drive cover - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-16-2012, 03:18 PM - Thread Starter
Senior Member
mlloyd's Avatar
Join Date: Feb 2002
Location: east Texas
Posts: 304
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 17
I have been having problems with my Replay 2020. It's been connecting very slowly and never sets the clock. I've tries several phone numbers, and it;s the same on all. "Connection established" takes 8-9 minutes. "Setting Clock" and "Setting Timezone" take 2-3 minutes each. Then it fails with Network Error. I've tried a couple of dozen times, at different times of day.

I decided to try re-imaging the drive (an image with manual clock set). Then I discovered something strange, It would fail every time unless I leve the hard drive cover off.

Also, I've removed the clock capactior, which was leaky. The 2020 will do a net connect altef a power failure and that sets the clock right. Apparently, I don't need the manual clock set.
mlloyd is offline  
Sponsored Links
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off