RTV 50xx crashes, reboots when network cable is connected - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 09-12-2012, 07:51 PM - Thread Starter
Member
 
jslaff's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Rockville, MD
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This just started a day ago. Had the unit for close to 10 years. HD is 7 years old (upgraded). Not a days worth of trouble. No changes to my network architecture. Using Wirns, latest update.

RTV is set to a static IP. Unit was rebooting, getting to the Please Wait and then cycling off, and back to Please Wait. Unplugged AC and plugged back with same result.

When I unplugged the network cable from the switch (it shares a switch with a few other components), it rebooted, took a few minutes, and worked fine.
When I plugged the cable back in, it rebooted as before after a minute or two. Unplugged cable from switch, and all was well.

I then connected the RTV network cable directly into the router, bypassing the switch, but the rebooting started again. Tried a new cable, same thing.

Any ideas? Is the network chip in the unit shot? Thanks for the help.
jslaff is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 09-12-2012, 08:40 PM
 
ReplayLurker's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If you search this forum for this symptom, you will see that it is often caused by Winamp installed on something like a wireless device, like a cell phone or such...
ReplayLurker is offline  
post #3 of 3 Old 09-12-2012, 08:43 PM - Thread Starter
Member
 
jslaff's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Rockville, MD
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Oh my god. I just got a Google Nexus tablet and did just that with Winamp. Thanks for the help!!
jslaff is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off