RTV 4504 Stuck In Please Wait After Power Failure, Cannot Open Downloaded RTV Patch File Windows XP - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 12-22-2012, 01:11 PM - Thread Starter
Newbie
 
RTV4504's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
RTV 4504 stuck on Please Wait Screen after a power failure. HD seems corrupted, downloaded RTV Patch, but cannot open on Windows XP. File is extract_rtv5 latest file. Want to remove HD from 4504 and reformat drive, can extract_rtv5 do that?
RTV4504 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-22-2012, 09:12 PM
Senior Member
 
gring40's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Midwest
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
And neither a warm nor a cold reboot helped to restore function?
gring40 is offline  
post #3 of 6 Old 12-22-2012, 11:12 PM
 
ReplayLurker's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Did you download RTVPatch from here? That should be the correct download for Windows XP.

And, no, extract_rtv5 cannot reformat the drive, it can only extract the shows from your old hard drive to your PC.
ReplayLurker is offline  
post #4 of 6 Old 12-28-2012, 09:21 AM - Thread Starter
Newbie
 
RTV4504's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Want to reformat the drive I have, where is the program to reformat? Have RTVPatch_2.5.3, but may need current version. Drive does not show up in RTVPatch_2.5.3 running on XP. Would like to extract the shows, but extract_rtv5 will not open in XP, have downloaded several times.
RTV4504 is offline  
post #5 of 6 Old 12-28-2012, 10:31 AM
 
ReplayLurker's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I posted the link to the latest version, 2.5.3, above. If the drive does not show up, then it seems like either the drive is completely bad or you don't have it connected correctly to the PC. Does the drive show up in Device Manager?

Extract_rtv5 is run in a command prompt. You download extract_rtv5 from here, downloading the Windows version, which DOESN'T say osx, unzip it where ever you want to run it from, open a command prompt and CD to where you unzipped extract_rtv5, and then run the program from the command prompt.
ReplayLurker is offline  
post #6 of 6 Old 12-28-2012, 11:29 AM - Thread Starter
Newbie
 
RTV4504's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks, when XP is booted, it does show New Hardware Device Found notice, so drive may be bad since it does not show up in 2.5.3, only drive showing is the XP drive. Will try to format the drive with Western Digital tools later.
RTV4504 is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off