Replay tv with current direct tv standard reciver box - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-17-2013, 05:36 PM - Thread Starter
Member
 
duckland23's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi guys Im wanting to know if replay tv dvr box will work with direct tv satellite standard receivers there current models . Im odering direct tv this week and and wanting to pick up a box off of craigslist for 25.00 . I was wondering if all the boxes and now lifetime subscriptions now . That's what Im reading on the web . The replay model is a RVT-5504 Model . The guy said it works But Im going to ask to see it working on a television first before I buy it . So what do I need to do to use this DVR from Replay . I hear there better than Tivo I had TiVo in the past on a direct tv receiver , but I paided monthly fee's for it . Direct tv wants 20.00 a month for a dvr from them and I think its crazy to spend that price for a recorder . Oh just to let you guys know I don't have a Hd tv in my house only a sony tube television . so standard def is fine for me I don't need Hd or want it right now .I also Know that direct tv is droping older RCA Boxes , those are the one;s that have the low data port on them . I don't see those on the newer one's . But im unsure what boxes direct tv is offering to the people now . So please let me know if the replay will work for me . I like that you can network it from a router on a computer . Can you back up live television on them ?.
duckland23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-17-2013, 06:06 PM
Member
 
srfrdan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: jersey shore
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
it wont work unless the person has progammed the new codes in it . its possible to do it your self as well---d
srfrdan is offline  
post #3 of 3 Old 08-17-2013, 07:14 PM - Thread Starter
Member
 
duckland23's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
How do you program the codes in it . The direct tv box to the replay tv box right .How will it get the channel guide from direct tv over the internet thru the Ethernet cable .
duckland23 is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off