Anyone still out there regularly using one? - Page 4 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #91 of 96 Old 04-06-2014, 11:15 AM
Member
 
BigHarry's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Pacifica, CALIF USA
Posts: 36
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
Thanks for the offer. I am sure you will find a new home for it from someone here on the forum. As for me, I am pretty much weaned off the Replays now. I only use the one in the living room as a "backup", with my NextPVR/XBMC HTPC doing the real work now. My wife's Replay (in the master bedroom) is a Jeopardy recording machine and that is about it. I am weaning her off it now as I have the Raspberry Pi working great from there with XBMC, and my remaining Replay (in the back bedroom) is used by my son (in Korea) with Slingbox. So I imagine that will be the last one to go.

They have been good machines, but they have been passed by. But if you are happy with free OTA network TV service, they can still do the job.

I know you have decided to let yours go, but it is really pretty simple to set them up with OTA service via a converter box. My living room unit is still setup that way using a CM 7000 A2D converter. Works great, but you would need that IR blaster to make it work.

If you decided you wanted to give it a try again, send me a PM and I'd be willing to walk you thru it. If not, then have fun with your replacement DVR regardless of what it turns out to be. I doubt any of us forum members are likely to ever return to watching TV truly live.
BigHarry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 96 Old 04-09-2014, 11:03 PM
Newbie
 
SD_Shadow's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: South Dakota
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Still using a 5000, with ota converter. Had 2 but one died a couple of weeks ago, think fan stopped and it overheated, may replace...

Sent from my XT894 using Tapatalk
SD_Shadow is online now  
post #93 of 96 Old 04-12-2014, 06:16 PM
Member
 
Lark888's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 117
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Oh yea! Still the simplest setup and fantastic guide interface. For typical TV, SD recorded at DVD (S-video) output is just fine. I am using WiRNS with TV guide from Schedules Direct for the OTA listings in my area for my Mom. I was using WiRNS for my home units until the PC running the server was donated to a local community theater - then my 5504 connected to the mothership and went back to not skipping commercials. I haven't had time to reimage the drive - so I just let it connect that way. It's working fine.

Rather than setting up a media center - we use the Replay for all broadcast stuff and NetFlix or Internet for the rest. I expect we will continue to use them until they die (really die - not just a hard drive or power supply). smile.gif I am still in awe of the user interface that Replay created.
Lark888 is offline  
post #94 of 96 Old 04-23-2014, 10:25 PM
Newbie
 
gfret's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Florida
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I still use mine but it just started acting up catastrophically, it resets to factory default all by itself (lose all shows, setup etc)
It did it once and I went through all of the setup to get it going again. then last night it did it again.

This may be sleeping with the fishes this time,
gfret is offline  
post #95 of 96 Old 05-07-2014, 12:50 PM
Member
 
BigHarry's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Pacifica, CALIF USA
Posts: 36
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
Well, I had 3 still up and in use when I last posted on April 6th. Down to 2 now. My son (via Slingbox) has switched over to the Tivo, so just yesterday I returned my last DTA to Comcast. So my remaining Replay in the Living Room is an OTA only backup. Master bedroom still acts as my wife's Jeopardy recorder. Still have that one connected to the "free" digital box from Comcast.

The Living Room Replay did something very weird 2 days ago. Keep in mind, I may go 2-3 days between even taking a look at it. Anyway... all the shows recorded on it disappeared as well as all scheduled recordings. No errors noted anywhere. I still had a few things on there that I planned to watch eventually. Maybe it just wanted to teach me a lesson. Ha Ha! Another lesson like that and I will be down to 1 Replay.

So far my HTPC is doing a good job. Only missed 2 recordings in the about 4 months that I have had it fully in use. The error seemed to indicate it could not get a "lock" on the station signal. In both cases it was a Golf Channel show. Other then that, it has proved to be very reliable with NextPVR and XBMC.
BigHarry is offline  
post #96 of 96 Old 05-12-2014, 12:45 PM
Newbie
 
shar2649's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 10
As you can probably tell by my other posts, I am still using 5 Replays, all of which are networked using Powerline adapters which work pretty well. I also have spare drives and 2 or 3 more units in the attic.
shar2649 is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off