Replay reboots trying to play show from DVArchive - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 08-19-2003, 07:20 AM - Thread Starter
Member
 
tedler's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Weston, Florida
Posts: 130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello!
I am new to DVArchive, but I got it all working easily.
I downloaded a show to my PC, no problem.

When I go to the Replay unit, I can select the show that DVArchive has, and when I execute the command to play the show (stream it from the PC), I get a pause and then the "Please Wait..." message, then the Replay unit reboots.

I haven't found this problem mentioned anywhere else here, so I was wondering if anyone could help me.

Thanks!
tedler is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 08-19-2003, 07:39 AM
Senior Member
 
dwalton22's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Apex, NC
Posts: 211
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My 5060 does this every once in a while. Normally after it reboots I am able to stream the show from DVArchive without any problems.
dwalton22 is offline  
post #3 of 7 Old 08-19-2003, 09:47 AM
AVS Special Member
 
sfhub's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 9,527
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Some people have reported when switching to different show (also on DVA),
play a local show first, then the reboot won't happen.
sfhub is offline  
post #4 of 7 Old 08-19-2003, 01:30 PM
AVS Special Member
 
Jeff D's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: One step ahead of you
Posts: 8,275
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Soundls like a slwo connection. If the replay doesn't get the data in the time it needs it's been known to reboot.

Sounds like you are using a wireless LAN or LAN that's not switched or has bad cables. Any of those could be problems. What transfer rate do you get on the PC for DVArchive? This question needs you to set the max transfer speed to 0 and try to move a show from replay to PC. 5k transfer speeds max out around 1.2MB/s
Jeff D is offline  
post #5 of 7 Old 08-19-2003, 02:19 PM
AVS Special Member
 
Creech's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Westminster, CO
Posts: 3,128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've had isolated shows where this has happened. When it does, I can't even play the show through VLC so I have assumed somewhere between the ReplayTV and DVArchive, something has corrupted.

Imagespace--Arts and Web 2.0
Musings of a Canadian Living in the United States

My Video Shorts
A Collection of Video Shorts
Creech is offline  
post #6 of 7 Old 08-20-2003, 08:30 AM
Senior Member
 
bholio's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA
Posts: 450
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
sfhub is most likely correct. Other people have reported the same problem. Somewhere, there is another thread about this.

If you're streaming from DVA, the first show usually works. To play a different show, first switch back to the local RTV and play something from it. Then go back to DVA and play the next show.
bholio is offline  
post #7 of 7 Old 08-20-2003, 09:37 AM
Senior Member
 
bogie3's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jax Fl
Posts: 215
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My Replay sometimes hangs while doing a CA. I usually play a different show on the local RTV and then go back to DVA. Sometimes it plays and sometimes it causes the RTV to reboot. When I turn CA off it does much better and I use Quick Skip to get through the commercials but that can cause the RTV to freeze also.

Ron
bogie3 is offline  
Closed Thread ReplayTV & Showstopper PVRs

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off