Latest word on Build 107 upgrade to 3.0 problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 12-04-2000, 05:11 PM - Thread Starter
Member
 
RickSilver's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sugar Hill, GA USA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just spoke with customer service at ReplayTV.

I got definite word that a new build of 3.0 was released TODAY to specifically take care of this problem that Release 2.1 Build 107 has.

I was also told it may take 2-3 days for the upgrade to get through so I should be patient for a few days.

I will say that customer service was extremely helpful.

Rick
RickSilver is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-04-2000, 06:07 PM
Advanced Member
 
Gary Quiring's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Summerville, SC USA
Posts: 778
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It does not work. I also got the word that the network was updated and the new download was available. They definitely changed something. Now I get 100% download, 66% finishing up, (use to be 50%) then it boots with the new logo, hangs out for a while, boots again with the old logo. 2.1 still installed.

Time to make another call.

Gary Quiring is offline  
post #3 of 6 Old 12-04-2000, 06:40 PM - Thread Starter
Member
 
RickSilver's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sugar Hill, GA USA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Let me know what they say but remember I said in my previous post...

"I was also told it may take 2-3 days for the upgrade to get through so I should be patient for a few days."

Rick
RickSilver is offline  
post #4 of 6 Old 12-04-2000, 08:10 PM
Advanced Member
 
Gary Quiring's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Summerville, SC USA
Posts: 778
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's funny, the tech did not tell me I have to wait. There's some lack of solid good comunications over there. My tech had to call California for an update. You would think California would update them when there's a new version available.

At least something was worked on, seeing it move to 66% finishing up was promising, but when it locked at 66% for some time I had that feeling.

Gary Quiring is offline  
post #5 of 6 Old 12-07-2000, 05:44 AM - Thread Starter
Member
 
RickSilver's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sugar Hill, GA USA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
True to their word, my system did download 3.0 two nights ago.
Way to go guys!

Rick
RickSilver is offline  
post #6 of 6 Old 12-07-2000, 07:32 AM
Advanced Member
 
Gary Quiring's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Summerville, SC USA
Posts: 778
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Santa is delivering a new 3060 sometime next week. Replay techs cannot figure out why mine won't install 3.0. I got an RMA and am anxiously awaiting my new machine with 2.1 installed. (Boy will I die if it does not upgrade itself!!!!)
Gary Quiring is offline  
Closed Thread ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off