Motorola DCT-700 - IR Blaster Code - None Work! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-22-2007, 08:57 PM - Thread Starter
Member
 
tyoung88's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just received a new Comcast DCT-700 Cable Box and can't get any of the IR Blaster codes to work.

I've tried 0476, 0015, and 0810 to no avail. Any help would be greatly appreciated.
tyoung88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-07-2007, 09:49 AM
Member
 
ppahr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
i just traded in and got one to any help with code ?pat
ppahr is offline  
post #3 of 3 Old 03-29-2007, 11:26 AM
Newbie
 
Filomena123's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Chicago
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi. Hope I'm not too late, but I just got the DCT-700 3 days ago.

In ReplayTV setup use code 0476C for Motorola model DCT-1000. In the cable box menu, go to Setup, then Guide Setup, and make sure the Channel Entry Behavior is set to No Auto Tune. I have Replay model 5040, and this works without any problems.
Filomena123 is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off