Ethernet Port dead/ need it replaced - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 02-22-2007, 08:47 PM - Thread Starter
Newbie
 
ejuly's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My Ethernet port is broken on my ReplayTv 4000. The 4000 is wired directly and my laptop works great when connected. I have had this machine for what seems like forever. It is a lifetime machine and I have a 4500 in another room so want the machine networked.

Has anyone ever replaced Ethernet port on a Replaytv? What are the groups suggestions?
ejuly is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 02-22-2007, 09:09 PM
AVS Special Member
 
gweempose's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Northbrook, IL
Posts: 2,486
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 30
Mikeyboy is your man.
gweempose is offline  
post #3 of 6 Old 02-22-2007, 09:15 PM
AVS Special Member
 
Ace987's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 2,598
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I don't even think you need Mikeyboy on this one. The Ethernet port is on a seperate card on the 4xxx. There are several compatible models you can pick up.

Of course, he probably stocks and sells them, so it might be easier going directly to him.

PostCount++;
--------------------------------------------------------------
ReplayTV 5080 - 00004-54831-79633
Ace987 is offline  
post #4 of 6 Old 07-09-2007, 06:50 AM
Member
 
tangoalpha's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is this true for the 5040? My brother has a dead ethernet port that was fried by a spike over ethernet...killed his router and nic card on his PC too. I told my bro to connect via telephone for now.
tangoalpha is offline  
post #5 of 6 Old 07-09-2007, 07:24 AM
Member
 
wrlwnd's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: a small town in NC
Posts: 130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sorry, on the 5XXX's the lan is discrete components. However, as said earlier mikeyboy is the man for the job.
wrlwnd is offline  
post #6 of 6 Old 07-09-2007, 08:29 AM
Senior Member
 
drlava's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
There's a thread http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=870811
to post info if you get any about the 5k series ethernet port fix.
drlava is offline  
Reply ReplayTV & Showstopper PVRs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off