Need system setup help - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-02-2014, 12:32 PM - Thread Starter
Member
 
pitterpat's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Indianapolis, IN
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Hey folks, I'm not sure if this is the correct forum to post my problem in so if not please direct me to the correct section to post my multi equipment problem. Thanks in advance.

I would like to connect my Panasonic ST60 Plasma TV to my current audio video equipment and be able to have it work all together. Now in the diffent ways I have connected it I can get video or audio but not both together. Here is the equipment I have and I want it to be able to output video through the Panasonic ST60 and audio through the ST60 or through my audio receiver. Here's the equipment:

  1. Escient DVDM - 100 No HDMI
  2. Sony CD DVD changer 777ES - No HDMI
  3. Denon AVR 1801/881 Receiver - No HDMI
  4. Panasonic ST60 Plasma TV - has component, video and HDMI inputs


I do have optical and S video cords and regular RCA cords, and access to every other cord necessary.

Thanks for your help in advance.
pitterpat is online now  
Reply What's Your System Configuration

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off