MoviePoster - Virtual movie poster display software. - Page 41 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 03-30-2015, 06:44 PM
Advanced Member
 
the_abbot's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 737
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 139 Post(s)
Liked: 20
Will we be seeing a new release this week?
the_abbot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-31-2015, 09:43 AM
Senior Member
 
loma's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Canada
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Motionposters

@Meyer

Tried playing motionposters version 2.0. The poster shows only half in a different aspect ratio. Any adjustments I can make?
loma is online now  
Old 03-31-2015, 11:21 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by loma View Post
@Meyer

Tried playing motionposters version 2.0. The poster shows only half in a different aspect ratio. Any adjustments I can make?
if is a motionposter in a video file format like mp4, its likely a problem with the new mplayer version. if you really want to mess around with it, you can copy the mplayer folder from one of the previous versions to the new install.
meyer64 is online now  
Old 03-31-2015, 01:40 PM
Senior Member
 
loma's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Canada
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by meyer64 View Post
if is a motionposter in a video file format like mp4, its likely a problem with the new mplayer version. if you really want to mess around with it, you can copy the mplayer folder from one of the previous versions to the new install.
Thanks. That fixed it.
loma is online now  
Old 04-06-2015, 04:00 AM
Member
 
harrytasker1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 14
Site has been down for a couple of days? Are you moving hosting?

Format Neutral
harrytasker1 is offline  
Old 04-06-2015, 10:13 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by harrytasker1 View Post
Site has been down for a couple of days? Are you moving hosting?
Well, I wasn't planning on moving to a new host. But the reliability of my current one is getting worse all the time. So as of today, I guess I am working on switching to a new hosting provider. Sorry for the inconvenience.
harrytasker1 likes this.
meyer64 is online now  
Old 04-06-2015, 05:54 PM
Member
 
sraptor's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 11
new intel stick

meyer how will work this stick with your software?

http://www.newegg.com/Product/Produc...B&gclsrc=aw.ds
sraptor is online now  
Old 04-07-2015, 11:25 AM
Senior Member
 
ConradC's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Hoffman Estates, IL.
Posts: 320
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Liked: 61
Quote:
Originally Posted by sraptor View Post
meyer how will work this stick with your software?

http://www.newegg.com/Product/Produc...B&gclsrc=aw.ds
It would work just like any other computer using MoviePoster. The only difference would be the size and power requirements (powered by usb). Oh and maybe the network connection type since this is WiFi only.
ConradC is offline  
Old 04-08-2015, 07:29 PM
Senior Member
 
Barrettmr's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 206
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 90 Post(s)
Liked: 25
Just downloaded and tried this new version, been waiting for integration with MediaBrowser3 and its looking good! Quick question - when I quickly tested it tonight (only spent a few minutes on it) the MB3 integration worked great when I started a film but the image was not the movie poster but rather the box art with treatments from MB3, do I need to add a real poster image in the movies folders or should the app grab a poster from online?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WP_20150408_001.jpg
Views:	46
Size:	106.1 KB
ID:	656049  

Epson 5020UB - Falcon Screens AT 131"
Onkyo TX NR818 - Emotiva XPA-5 - Panamax M5300
Polk 265LS/255cLS L/C/R - 80F/X-LS & LSiM703 surrounds - Dual SVS PB2000 subs
OPPO BDP-103 - HTPC with MediaBrowser3
http://www.avsforum.com/forum/19-ded...-re-model.html
Barrettmr is offline  
Old 04-08-2015, 07:41 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by Barrettmr View Post
Just downloaded and tried this new version, been waiting for integration with MediaBrowser3 and its looking good! Quick question - when I quickly tested it tonight (only spent a few minutes on it) the MB3 integration worked great when I started a film but the image was not the movie poster but rather the box art with treatments from MB3, do I need to add a real poster image in the movies folders or should the app grab a poster from online?
It uses the mediabrowser art as a fallback if for whatever reason it cant find the poster online or in the cache. The MB3 integration is pretty new, so theres always the possibility that its falling back to the mb3 art, even when it shouldn't. I'll take a look at it.
meyer64 is online now  
Old 04-08-2015, 07:45 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by harrytasker1 View Post
Site has been down for a couple of days? Are you moving hosting?
The website is now at a new host. It should be available in the next day or so as DNS gets updated.
harrytasker1 likes this.
meyer64 is online now  
Old 04-09-2015, 11:14 AM
Advanced Member
 
the_abbot's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 737
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 139 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by meyer64 View Post
The website is now at a new host. It should be available in the next day or so as DNS gets updated.
Sweet. Will there be a version 2.1 uploaded in the near future?
the_abbot is offline  
Old 04-09-2015, 11:41 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by the_abbot View Post
Sweet. Will there be a version 2.1 uploaded in the near future?
Yes, a new version is nearly ready. I just need to test a bit more. It includes several bug fixes. along with the following enhancements:
Ability to configure/enable/disable plugins using the web remote.
Ability to select trivia to be displayed from a list of available folders (Trivia Library).
Fix for trailer streaming.
Ability to display a webpage as a poster (Experimental, works really well for showing live game scores from ESPN)
meyer64 is online now  
Old 04-14-2015, 11:11 AM
Newbie
 
agent62's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
problems with 2.0

i am a registered user. had no issues with 1.7. but with 2.0 it opened and carried over my registration then crashed. now it will not open.

here's the event log:

Faulting application name: MoviePoster.exe, version: 2.0.0.0, time stamp: 0x5504eb33
Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.3.9600.17278, time stamp: 0x53eeb460
Exception code: 0xe0434352
Fault offset: 0x00012f71
Faulting process id: 0xec8
Faulting application start time: 0x01d076ddb6566879
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Great Dane Cinema\MoviePoster\MoviePoster.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\SYSTEM32\KERNELBASE.dll
Report Id: f48ada5b-e2d0-11e4-83f3-c89cdcd2c866
Faulting package full name:

i tried .net repair to no avail.

thanks for your help.
agent62 is offline  
Old 04-14-2015, 11:21 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by agent62 View Post
i am a registered user. had no issues with 1.7. but with 2.0 it opened and carried over my registration then crashed. now it will not open.

here's the event log:

Faulting application name: MoviePoster.exe, version: 2.0.0.0, time stamp: 0x5504eb33
Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.3.9600.17278, time stamp: 0x53eeb460
Exception code: 0xe0434352
Fault offset: 0x00012f71
Faulting process id: 0xec8
Faulting application start time: 0x01d076ddb6566879
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Great Dane Cinema\MoviePoster\MoviePoster.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\SYSTEM32\KERNELBASE.dll
Report Id: f48ada5b-e2d0-11e4-83f3-c89cdcd2c866
Faulting package full name:

i tried .net repair to no avail.

thanks for your help.
Which OS are you using?

Does the same error occur if you try running it under another user account?
meyer64 is online now  
Old 04-14-2015, 11:31 AM
Newbie
 
agent62's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
windows 8.1 - Ive only tried with my main administrator account
agent62 is offline  
Old 04-18-2015, 09:58 AM
Newbie
 
agent62's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by agent62 View Post
windows 8.1 - Ive only tried with my main administrator account
Hey Meyer,

yes it did install and run fine from another account.
what can i do to get it running on my main account?

thanks alot
agent62 is offline  
Old 04-18-2015, 10:17 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
meyer64's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Wisconsin
Posts: 610
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by agent62 View Post
Hey Meyer,

yes it did install and run fine from another account.
what can i do to get it running on my main account?

thanks alot
I suspect something got corrupted in the settings somehow. You can delete all current settings by removing the MoviePoster folder from the AppData\Local folder. example: C:\Users\meyer\AppData\Local\MoviePoster

Appdata is hidden so you'll have to turn on view hidden files.

That will wipe out any settings that could be causing the problem. The files will be regenerated the next time you run the program from that user account.
meyer64 is online now  
Old 04-18-2015, 11:19 AM
Newbie
 
agent62's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by meyer64 View Post
I suspect something got corrupted in the settings somehow. You can delete all current settings by removing the MoviePoster folder from the AppData\Local folder. example: C:\Users\meyer\AppData\Local\MoviePoster

Appdata is hidden so you'll have to turn on view hidden files.

That will wipe out any settings that could be causing the problem. The files will be regenerated the next time you run the program from that user account.
meyer,

deleted local appdata folder. opened fine, maximized fine, select settings then it crashed.

here is the last log:

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Application Error" />

<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>

<Level>2</Level>

<Task>100</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2015-04-18T18:13:06.000000000Z" />

<EventRecordID>3285056</EventRecordID>

<Channel>Application</Channel>

<Computer>TheHutTheater</Computer>

<Security />

</System>


- <EventData>
<Data>MoviePoster.exe</Data>

<Data>2.0.0.0</Data>

<Data>5504eb33</Data>

<Data>KERNELBASE.dll</Data>

<Data>6.3.9600.17278</Data>

<Data>53eeb460</Data>

<Data>e0434352</Data>

<Data>00012f71</Data>

<Data>458</Data>

<Data>01d07a0331c6da9f</Data>

<Data>C:\Program Files (x86)\Great Dane Cinema\MoviePoster\MoviePoster.exe</Data>

<Data>C:\WINDOWS\SYSTEM32\KERNELBASE.dll</Data>

<Data>8f73984f-e5f6-11e4-83fc-4c60dee48dbd</Data>

<Data />

<Data />

</EventData>


</Event


thanks again for your help
agent62 is offline  
Old Today, 08:38 AM
Senior Member
 
loma's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Canada
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
loma is online now  
Old Today, 08:38 AM
Senior Member
 
loma's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Canada
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 12
loma is online now  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off