Panamax M4300-PM problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-08-2013, 08:50 AM - Thread Starter
ot1
Member
 
ot1's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
We have a M-4300-PM since 2008, starting about 6 or 7 weeks ago, amidst the frequent thunderstorms, the TV picture became more and more pixalated as weeks went by but only on a few channels, upper channels were worse some became unwatchable (but many were in Spanish so we didn't care). Then the problem drifted into ABC (5.1), CBS (2.1) with annoying bands of pixalization, still watchable but NBC (7.1) was fine, only occasional, minor random pixalization. Yesterday CBS and ABC became totally unwatchable, NBC had somewhat more pixalization than previous, becoming quite annoying, most upper channels above 26.1 were out of service or unwatchable. I knew this type of pixalization to be a weak signal problem in general.

Then I looked behind the TV and A/V and realized the cable from the wall first went into the M4300-PM then to the TV, so bypassed the M4300-PM and Wallah!! all channels perfect!! including all the ChiChi channels!!!(maybe I should become fluent in Spanish)

So the M4300-PM was the culprit. A new one costs $260-300, so I was wondering if anyone had a schematic, maybe I could just open it up and replace the MOVs or whatever is on the F connector protection circuit.

Anyone??
ot1 is offline  
Reply Theater Room Items & Accessories



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off