AT&T U-verse HDTV - Page 142 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
Thread Tools
post #4231 of 4235 Unread Yesterday, 04:09 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,598
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 118 Post(s)
Liked: 139
Need a cable box for another room. Will a used VIP1200 from ebay work with my existing setup (VIP1216 and 2 VIP1200) instead of renting a box from AT&T?
JChin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4232 of 4235 Unread Yesterday, 04:34 PM
Member
 
JackRyan900's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by JChin View Post
Need a cable box for another room. Will a used VIP1200 from ebay work with my existing setup (VIP1216 and 2 VIP1200) instead of renting a box from AT&T?
Only as a door stop.
JackRyan900 is offline  
post #4233 of 4235 Unread Today, 12:26 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,598
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 118 Post(s)
Liked: 139
Quote:
Originally Posted by JackRyan900 View Post
Only as a door stop.
Hi JackRyan900, thanks for quick repsond. Can you explain why it would not work?
JChin is offline  
post #4234 of 4235 Unread Today, 03:18 PM
Senior Member
 
Audball's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Union City, CA
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Each STB needs to be provisioned to your account. I suppose Uverse can provision it, but I'm not sure they will allow it. Since its coming from a 3rd party. Too risky for me, you don't know if the box has issues.
Audball is online now  
post #4235 of 4235 Unread Today, 06:09 PM
Member
 
JackRyan900's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by JChin View Post
Hi JackRyan900, thanks for quick repsond. Can you explain why it would not work?
Because any box you find on eBay, is considered a stolen/non-returned leased device. You have to lease a box directly from ATT. Same with the Gateways, unless you just want U-Verse Internet. Then you end up owning the Gateway that is used for Internet only service.
JackRyan900 is offline  
Reply HDTV Programming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off