AT&T U-verse HDTV - Page 55 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1621 of 4224 Old 01-20-2009, 09:18 AM
Senior Member
 
PWSHER's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: St. Charles, MO
Posts: 428
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all,
I am a long time Saint Louis (actually St. Charles) Charter customer with all they have to offer. I have the great Moxi DVR that has excellent software and s****y hardware.
I have been contemplating a move to U-verse. I would appreciate any feedback especially in terms of (1) HD picture, (2)The wholehouse availability of programs from the DVR. I have this capability now but for just two TV's. I have heard differing accounts of how many HD programs can be recorded and viewed at the same time. I can right now record two HD and watch one HD and one SD all at the same time. (3) What is the current status in St. Charles?
(4) How does this connect to your other TV's? Is there a box for each TV? How big are they?
Thanks,
Wayne
PWSHER is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1622 of 4224 Old 01-20-2009, 10:18 AM
Senior Member
 
cratch's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Charlotte
Posts: 241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hi.... I'm seriously considering UVerse...

My biggest worry is the inability to pause/rewind live TV in other rooms.


From your experience, is this tough to get used to? The wife is having a hard time buying into this....
cratch is offline  
post #1623 of 4224 Old 01-20-2009, 12:04 PM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PWSHER View Post

Hi all,
I am a long time Saint Louis (actually St. Charles) Charter customer with all they have to offer. I have the great Moxi DVR that has excellent software and s****y hardware.
I have been contemplating a move to U-verse. I would appreciate any feedback especially in terms of (1) HD picture, (2)The wholehouse availability of programs from the DVR. I have this capability now but for just two TV's. I have heard differing accounts of how many HD programs can be recorded and viewed at the same time. I can right now record two HD and watch one HD and one SD all at the same time. (3) What is the current status in St. Charles?
(4) How does this connect to your other TV's? Is there a box for each TV? How big are they?
Thanks,
Wayne

Most of your questions are basic questions that have been covered many, many times here. The answers are also readily available in a number of other places across the Internet. Remember, Google is your friend.

As far as what is going on in your area in regards to this, you should go look up the local HD forum on here for the St. Louis area. There are certainly many, many, many people on there that have AT&T U-Verse.
steveken is offline  
post #1624 of 4224 Old 01-20-2009, 02:06 PM
Senior Member
 
Audball's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Union City, CA
Posts: 227
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by cratch View Post

Hi.... I'm seriously considering UVerse...

My biggest worry is the inability to pause/rewind live TV in other rooms.


From your experience, is this tough to get used to? The wife is having a hard time buying into this....

Currently...no. But it will be enabled when they complete the upgrade of Total Home DVR. Once completed all STB will be able to manage recordings and be able to trick play live tv.
Audball is offline  
post #1625 of 4224 Old 01-20-2009, 03:33 PM
Member
 
SuperNova222's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just chiming in, I switched today and in my neck of the woods there is a considerable PQ difference between Cox cable and Uverse. BUT.. aside from a couple channels I'm missing that a post here indicated were on the way (NickHD/SpikeHD) there's a much larger selection and the DVR and utility of the whole she-bang are superior thus far. Consider that for 45 bucks more than I was shucking for cable I'm also getting unlimited phone and internet.

I think I'll get used to the lower quality HDTV.. and will probably hook an over the air antenna up anyway for the local channels.
SuperNova222 is offline  
post #1626 of 4224 Old 01-20-2009, 07:36 PM
Senior Member
 
PWSHER's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: St. Charles, MO
Posts: 428
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by steveken View Post

Most of your questions are basic questions that have been covered many, many times here. The answers are also readily available in a number of other places across the Internet. Remember, Google is your friend.

As far as what is going on in your area in regards to this, you should go look up the local HD forum on here for the St. Louis area. There are certainly many, many, many people on there that have AT&T U-Verse.

Yeah, I tried that but maybe I'm just not doing it right. I have contributed to the only St. Louis forums that I know of for years. The OVA and the Charter forum...that's it. Sorry to have bothered you cause I know how it feels. I have answered the same basic questions on the MOXI forum for people for years and it does indeed get tiring.

If the answers are out there they sure are hidden cause I have spent hours reading ATT FAQ's and googling and the details I want to know are hidden somewhere. I realize that questions may have been answered in this forum but as I was reading the last few years it became quickly apparent that things were changing very rapidly and therefore useless to what is going on today. Thanks anyway.
Wayne
PWSHER is offline  
post #1627 of 4224 Old 01-20-2009, 08:01 PM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PWSHER View Post

Yeah, I tried that but maybe I'm just not doing it right. I have contributed to the only St. Louis forums that I know of for years. The OVA and the Charter forum...that's it. Sorry to have bothered you cause I know how it feels. I have answered the same basic questions on the MOXI forum for people for years and it does indeed get tiring.

If the answers are out there they sure are hidden cause I have spent hours reading ATT FAQ's and googling and the details I want to know are hidden somewhere. I realize that questions may have been answered in this forum but as I was reading the last few years it became quickly apparent that things were changing very rapidly and therefore useless to what is going on today. Thanks anyway.
Wayne

In looking back at all your posts, I only see one post in the last year in the St. Louis area OTA forum (http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...93006&page=285). I know that OTA or Charter or any other non-AT&T branded forum is really not the best place to talk about stuff AT&T related, but people with all types of setups read through the OTA forums usually. I know for a fact we do in the Little Rock HDTV forum. That is where I would suggest you try to make attempts to find out local AT&T U-Verse information because we just cannot answer city specific questions for you here as 99.999% of us don't live there.

Now, to go back to your previous post that I didn't answer you in (sorry about that, I will take the time to now).....
Quote:
Originally Posted by PWSHER View Post

Hi all,
I am a long time Saint Louis (actually St. Charles) Charter customer with all they have to offer. I have the great Moxi DVR that has excellent software and s****y hardware.
I have been contemplating a move to U-verse. I would appreciate any feedback especially in terms of (1) HD picture, (2)The wholehouse availability of programs from the DVR. I have this capability now but for just two TV's. I have heard differing accounts of how many HD programs can be recorded and viewed at the same time. I can right now record two HD and watch one HD and one SD all at the same time. (3) What is the current status in St. Charles?
(4) How does this connect to your other TV's? Is there a box for each TV? How big are they?
Thanks,
Wayne

1) HD picture quality, we can't answer
2) Every single box on the network in the house will be able to play back DVR content and pause, rewind, ffwd, etc. If you are within 3000' of the VRAD, you can record 2 HD and 2 SD streams at one time while watching anything off of the DVR on any number of TV's in the house. I believe you can be recording the 2HD and 2SD streams while watching 1 HD recorded show in the living room and watching another HD recorded show in the master bedroom. I don't think there is a limit to how many previously recorded shows you can watch at any given time, but I am not completely sure as I haven't pushed it that hard. I usually only watch 1 HD while I am taking all the live streams up on the DVR itself.
3) Again, you have to go to the local forum I linked above. We have no way of knowing that here. AuroraProject might, but I wouldn't count on it.
4) You get a different receiver for each independent TV in the house. They are about the size of a Eepc I would say. They are not big at all. Very very tiny compared to cable company garbage. As far as the connection, it can vary. The residential gateway (RG) can be fed via coax from the NID, via phone cord from the NID (using existing phone wiring), or via Cat-5e straight from the NID. You can have everything from the RG to the TV boxes in the house run off of existing coax throughout the house or (my personal favorite) via Cat-5e throughout the house that AT&T will run for you for no additional charge for each box that you are ordering. The no additional charge has been up for debate for quite a while as some people take extreme advantage of that and cancel the service shortly after the install. In some cases, they may charge you for any network jack over 3.

Now, with all that said, I hope that your questions have finally been answered. In all honesty, for the PQ, you have to see it for yourself in your area to decide how good it is. For availability, you have to call AT&T to find out.
steveken is offline  
post #1628 of 4224 Old 01-20-2009, 10:22 PM
Senior Member
 
AuroraProject's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Lodi, CA
Posts: 322
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Also please note the free install ends 1/31/09 according to all of our paperwork. No word yet on if this will be extended or what the install will cost after the expiration date.
AuroraProject is offline  
post #1629 of 4224 Old 01-20-2009, 10:43 PM
AVS Special Member
 
creemail's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,087
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Does anyone have pics to share on their Uverse HD quality?

Chris
creemail is offline  
post #1630 of 4224 Old 01-21-2009, 05:27 AM
Senior Member
 
PWSHER's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: St. Charles, MO
Posts: 428
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks very much, yeah, the local OTA don't care much for off topic queries (Tha's why we split into 2 separate groups, but maybe I should try. Or maybe it's time to start a local U-verse vs Charter! Things are changing so fast it's really hard to keep up.
Again thanks, that answers my main questions and educates me enough that I can ask the right questions when I talk to ATT.
PWSHER is offline  
post #1631 of 4224 Old 01-21-2009, 05:47 AM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
DIRECTV just added Comedy Central HD (ch 249) for those Daily Show, Cobert Report and Southpark fans. No stretch-o-vision so far. But for those of us on U-Verse, we are screwed again. Maybe they will get it eventually, but then again I keep saying that about Cartoon Network HD and that hasn't happened yet. The lack of selection is making me mad.
steveken is offline  
post #1632 of 4224 Old 01-21-2009, 05:47 AM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by creemail View Post

Does anyone have pics to share on their Uverse HD quality?

Chris

I don't think a picture would do very well to convey quality.
steveken is offline  
post #1633 of 4224 Old 01-21-2009, 05:48 AM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by PWSHER View Post

Thanks very much, yeah, the local OTA don't care much for off topic queries (Tha's why we split into 2 separate groups, but maybe I should try. Or maybe it's time to start a local U-verse vs Charter! Things are changing so fast it's really hard to keep up.
Again thanks, that answers my main questions and educates me enough that I can ask the right questions when I talk to ATT.

If they don't want to answer HDTV questions, tell them to pull the sticks out of their asses. There is no reason not to be able to ask questions on there. There really needs to be just an HDTV forum like Little Rock has. Its about HD in general and not a specific carrier.
steveken is offline  
post #1634 of 4224 Old 01-21-2009, 05:51 AM
Advanced Member
 
impala454's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Houston, TX (League City)
Posts: 859
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by steveken View Post

DIRECTV just added Comedy Central HD (ch 249) for those Daily Show, Cobert Report and Southpark fans. No stretch-o-vision so far. But for those of us on U-Verse, we are screwed again. Maybe they will get it eventually, but then again I keep saying that about Cartoon Network HD and that hasn't happened yet. The lack of selection is making me mad.

How exactly does another provider getting a new channel mean "we are screwed again"?

-Chuck
impala454 is offline  
post #1635 of 4224 Old 01-21-2009, 08:04 AM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Because it is yet another HD channel that damn near everyone wants, but will not be getting for quite a while still. THAT is how we are screwed.

EVERY carrier should have agreements in place BEFORE HD versions of channels come online to ensure that their customers get the most value for their dollar. DirecTV has no problems doing this, so other companies should be able to do the same. Instead, companies like Comcrap and AT&T wait until after the channel goes live and people start complaining about not having it to do anything about it. Even complaining about not having a channel in HD when it is available doesn't really do any good.
steveken is offline  
post #1636 of 4224 Old 01-21-2009, 10:24 AM
AVS Special Member
 
URFloorMatt's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington, D.C.
Posts: 3,609
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
DirecTV has an installed base of 20 million. When networks want to launch new networks, they actually go to DirecTV to talk about carriage because carriage on DirecTV alone creates a viable television channel. When a new channel goes live on DirecTV, every subscriber on that tier gets it instantly.

While Comcast has more providers, they don't have the bandwidth to roll out new HD channels to everyone (they didn't even roll out their own Comcast-owned networks to everyone), so nobody goes to them. Besides, Comcast's infrastructure requires that technology be installed regionally/locally, which is a slow process for a patchwork of old systems like Comcast has.

Verizon and AT&T do have the capability to launch channels on a nationwide scale, but their installed base is less than three million combined, so it's not surprising no one comes to them. But they probably will in time as the installed base grows. Like DirecTV, they each have an infrastructure capable of launching a new channel on a national scale across all eligible subscribers.

Every provider has its advantages and disadvantages. It's not like DirecTV launches every channel promptly. They just happened to win out in the Comedy Central case.
URFloorMatt is offline  
post #1637 of 4224 Old 01-21-2009, 10:47 AM
AVS Special Member
 
Posty-McPost's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Columbus, OH
Posts: 1,027
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
HD feeds of mostly SD content don't qualify as must haves in my book. This is especially true on Uverse which passes very nice looking SD.

My love is bigger than your love. Sing it!
Posty-McPost is offline  
post #1638 of 4224 Old 01-21-2009, 10:50 AM
AVS Special Member
 
wco81's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 4,515
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 133 Post(s)
Liked: 77
Meh, I'd rather have AMC or the Travel Channel in HD before Comedy Central.

And my understanding is that Daily Show and Colbert Report are not yet in HD.
wco81 is offline  
post #1639 of 4224 Old 01-21-2009, 11:26 AM
Advanced Member
 
andydumi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Nashville, TN
Posts: 970
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by wco81 View Post

Meh, I'd rather have AMC or the Travel Channel in HD before Comedy Central.

And my understanding is that Daily Show and Colbert Report are not yet in HD.

Correct. They said they are going to redo the studios in the spring sometime for a summer change to HD.
andydumi is offline  
post #1640 of 4224 Old 01-21-2009, 12:43 PM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Posty-McPost View Post

.....true on Uverse which passes very nice looking SD.

Not sure where you get that from. A vast majority of the SD channels around here don't look very good. Well, except for animation and thats hard to screw up.
steveken is offline  
post #1641 of 4224 Old 01-21-2009, 12:44 PM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by wco81 View Post

Meh, I'd rather have AMC or the Travel Channel in HD before Comedy Central.

And my understanding is that Daily Show and Colbert Report are not yet in HD.

We already have Travel Channel HD.
steveken is offline  
post #1642 of 4224 Old 01-21-2009, 08:57 PM
Advanced Member
 
impala454's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Houston, TX (League City)
Posts: 859
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The new South Park season will be HD.

Steve I understand you get upset one one provider gets an HD channel and we don't get it right then. But saying we're getting screwed is a little melodramatic don't you think? Are the directv people screwed because they don't have WHDVR yet?

-Chuck
impala454 is offline  
post #1643 of 4224 Old 01-21-2009, 09:27 PM
AVS Special Member
 
steveken's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Little Rock, AR
Posts: 2,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by impala454 View Post

The new South Park season will be HD.

Steve I understand you get upset one one provider gets an HD channel and we don't get it right then. But saying we're getting screwed is a little melodramatic don't you think? Are the directv people screwed because they don't have WHDVR yet?

Well, I am just saying that based on the fact that there are several HD channels out that we aren't getting or aren't getting all the time.

For instance, I will site again the lack of Cartoon Network HD. It's been around for a very long time now and they still haven't gotten it. I would have thought that at minimum 6 months would have been long enough, but I guess not. There are a few channels like this, but thats my favorite channel to site because I get to miss Clone Wars in HD every week.

As far as the getting all the time ones, I am referring to the FSN's that are out there. Granted, they don't have HD content on them all the time, but at least DirecTV has something on them 24/7 so its not just a black screen saying off the air like AT&T does. It is my opinion that they should do like DirecTV does and port the content from the SD version of the channel so there is actually some kind of content on them all the time.

Also, how many HD FSN's are you seeing in your list (whether you get them or not)? It is my understanding that they have a lot of them in HD online now, but I still only show the 3 "local" ones (which aren't anywhere close to being local, but dems da rules) for some reason. I don't have any others blocked and I see all other HD channels regardless of whether I subscribe to them or not. I don't understand why I am not seeing them. It makes me question whether or not I will be able to see FSN Midwest HD. That is if I can successfully get them to realize that DirecTV would give it to me as well as FSN Southwest and turn it on for me when/if I purchase "Sports Pak".

Anyway, some DirecTV people have a form of WHDVR now with the H21's and the HR20's that are out there. So, no, those people aren't getting screwed, but the rest of the subscriber base is because its been something that has been talked about for a very long time with no real results for the majority of the install base. Once they get enough stuff worked out for it, then, no, the rest of the subscriber base won't be getting screwed.
steveken is offline  
post #1644 of 4224 Old 01-22-2009, 11:10 AM
Member
 
JS23's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 90
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by steveken View Post

Not sure where you get that from. A vast majority of the SD channels around here don't look very good. Well, except for animation and thats hard to screw up.

I think this really depends on what type of display your watching SD. On an SDTV Uverse SD looks great. Watching Uverse SD on an HDTV though, not so good. Although it looks better than Cablevision did (at least in my area anyway).

Watching SD on any HDTV, in my experience/opinion, always looks like crap.
JS23 is offline  
post #1645 of 4224 Old 01-22-2009, 03:00 PM
Senior Member
 
cratch's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Charlotte
Posts: 241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Can someone tell me what a VRAD looks like? I live in a townhome complex and there is a ATT green piece of equipment 10 feet from my house. Can someone post a pic?


How will that effect the quality of service when I get Uverse?
cratch is offline  
post #1646 of 4224 Old 01-22-2009, 03:12 PM
Advanced Member
 
andydumi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Nashville, TN
Posts: 970
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Theres a picture on page 52 I think. Its the size of a couple of fridges.
andydumi is offline  
post #1647 of 4224 Old 01-23-2009, 12:35 PM
Member
 
SuperNova222's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Another UVerse update: got rid of it Actually I kept the phone and internet connection which are very good, but the poor HD quality in my area was just too much. I'm pretty sure I'm at the farther end of the range from the VRAD(?) and that has a lot to do with.

If you do not have HD (or if you happen to get good HD where you are) the actual service is fantastic. I had no drops in those few days and SD reception was without a doubt the best I've ever seen. Whole home DVR was rocking, too.
SuperNova222 is offline  
post #1648 of 4224 Old 01-24-2009, 05:19 PM
Member
 
Ex-EE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My U-verse installation is scheduled in about two weeks from now, and I am looking for some advice from current customers on wiring issues. Specifically, I would like to have some confidence that the installers will indeed offer to put in new Cat5e wiring given the current wiring situation in my house, which is as follows:

- Existing phone wiring is 30 years old, not rated for high-speed data, and wired in "loop" (not home-run) fashion with many outlets and/or wire junctions along the loop.

- Existing CATV wiring needs to stay in place because I will be keeping a separate Comcast cable modem network active for my home office -- it's paid for by my company and needs to stay in place. I also intend to use the in-place CATV wiring to carry OTA signals for TV backup.

I have three HDTV locations and one wireless router/telephone location that will need to be wired for U-verse. This is a two-story house -- most of the cable routing will be simple but one route (to the upstairs rear of house) will be a little complex.

In a situation like this, can I reasonably expect AT&T to offer to install new Cat5e to all needed locations without extra installation fees? My reading of other entries in this forum suggests the answer is "yes", but I would like advice and/or "war stories" from others.

Thanks in advance for any feedback.
Ex-EE is offline  
post #1649 of 4224 Old 01-27-2009, 05:53 AM
Member
 
jmdaniel's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Austin, TX
Posts: 137
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by SuperNova222 View Post

Another UVerse update: got rid of it Actually I kept the phone and internet connection which are very good, but the poor HD quality in my area was just too much. I'm pretty sure I'm at the farther end of the range from the VRAD(?) and that has a lot to do with.

You say you just dropped the TV, but kept internet and phone. I assume one would have to go through what you did; ie install all three, then drop TV to get just the phone/internet? I have tried to just get those two, as I am satisfied with my D* TV, but AT&T tells me it's all or nothing.
jmdaniel is offline  
post #1650 of 4224 Old 01-27-2009, 05:59 AM
Member
 
gtmorgan23's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Austin, Texas
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got uverse last week.

I am still evaluating how I feel about it. I like some things but first negative thing is that you have to make sure and point the remote right at the dvr or it wont work. basically the ir sensor on the box is really weak.

Def Tech members club
gtmorgan23 is offline  
Reply HDTV Programming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off